Farmasi at kestanesi ürünleri genellikle sık tercih edilen ürünler arasında yer almakla birlikte, bilindiği üzere bitkisel içerikli ürünlerin her birinin cilt ya da uygulama bölgesi üzerinde farklı etkileri bulunmaktadır.

At kestanesi içerikli ürünler genel olarak jel formda sunulmaktadırlar ve buna neden olarak da bitkinin ağrı kesici ve kas gevşetici özelliği gösterilmektedir. At kestanesi, doğada bulunan en bilindik ağrı kesicilerden bir tanesi olmasının yanı sıra, uygulandığı bölgede uyuşturma etkisine bağlı ağrı kesme ve rahatlatma etkisine bağlı olarak gevşetme gibi etkiler göstermektedir.

Aynı zamanda uygulama bölgesini genel olarak soğutma etkisi de olduğundan dolayı ateş düşürücü etkisi de bulunmaktadır. Bunun yanı sıra saç için de oldukça faydalı olduğu bilinen bir bitkidir.

Farmasi At Kestanesi Ürünlerinde %40 İndirim Kuponu İçin Formu Doldurun, Şifreniz Cebinize Gelsin!

Farmasi At Kestanesi Balsamı 

Farmasi bitkisel içerikli ürünler kategorisinde yer alan ve gerek masaj için gerekse yalnızca oluşan bölgedeki ağrıları kesmek için kullanılan bir ürün bulunmaktadır. Bu ürün farmasi at kestanesi ürünleri kategorisinde yer alan ve tercih edilme listesinde başı çeken at kestanesi içerikli jel olarak bilinmektedir.

At kestanesi jeli genel olarak uygulama bölgesinde soğmaya bağlı ateş düşürme ve ödem giderme gibi özellikler göstermekle birlikte, şişlikleri indirme, ağrıyı azaltma ve kas gevşetme gibi özellikleri de bulunmaktadır.

Bitkisel içerikli olduğundan dolayı, çocuklardan yetişkinlere kadar herkesin rahatlıkla ve yan etki oluşturmasından korkmadan kullanabileceği bir ürün olarak bilinmektedir. At kestanesi jeli, farmasi bünyesinde oldukça büyük kutular ile temin edilebilmekle birlikte, keskin kokusu sayesinde tıkanıklıkları giderici özelliği de bulunmaktadır.

Farmasi at kestanesi ürünleri arasında yer alan ve en çok tercih edilen ürün olarak bilinen at kestanesi jeli, genel olarak gösterdiği etkiler sayesinde pek çok kozmetik ya da ağır medikal ilaç yerine tercih edilmektedir. Özellikle kas ve eklem ağrılarında pek çok kişi tarafından kas gevşetici ya da ağrı kesici ilaçlar yerine, ağrıma olan bölgeye uygulaması yapıldığı bilinmektedir. Bunun yanı sıra ateş düşürücü ve kokusu sayesinde nefes açma özelliği olduğu için, pek çok kişi tarafından özellikle çocuk odalarında oda nemlendirme konusunda da tercih edilen bir üründür.

Her ne kadar jel formunda olsa da, ürün farmasi at kestanesi ürünleri kategorisi içerisinde başsam olarak tanıtılmaktadır ve diğer masaj jellerine göre daha büyük boyutlu olduğu ve daha fazla kullanım alanı sunduğu için balsam olarak isimlendirildiği bilinmektedir.

Farmasi At Kestanesi Çift Kat Etkili Masaj Jeli

Farmasi at kestanesi ürünleri arasında yer alan ve büyük boy masaj jelinin daha küçük ve daha etkili bir hali olan 2 kat etkili masaj jeli, genel olarak yalnızca masaj yapılabilmesine özel olarak tasarlanmış bir ürün olarak bilinmektedir.

Sıkıştırılmış ve etkisi artırılmış bir formül ile hizmet vermesinin yanı sıra, farklı boyutları bulunmaktadır. Genel olarak ağrıyan ya da masaj yapılması söz konusu olan bölgeye az miktarda uygulanması ağrının geçmesi, kasların gevşemesi ve uygulama yapılan alanın rahatlaması için yeterli olmaktadır.

Bu durum, masaj jeli içerisinde balsama oranla iki kat daha fazla bulunan at kestanesi özünden kaynaklı olmakla birlikte, at kestanesinin fazla olması etki süresini kısaltmaktadır ancak etki ettikten sonra, etkinin devam süresi de uzun olmaktadır.

Farmasi at kestanesi ürünleri kategorisinde yer alan bu masaj jeli balsama göre çok daha kısa sürede etki etmekle birlikte, çok daha uzun süre etkisini korumaktadır. Ancak bunun yanı sıra, balsama göre çok daha küçük boyutlarda olmakta ve çok daha sınırlı alanda kullanım imkanı sağlamaktadır.

Genellikle masaj ya da lokal ağrı gibi durumlarda ya da eklemlerin şişmesi herhangi bir ödem gelişmesi, kas ya da doku zedelenmesi, tutulma, kasılma, şiddetli ve yaygın ağrı olması gibi durumlarda, ağrı olan ya da şikayet olan bölgeye uygulanması söz konusudur.

İçeriğindeki at kestanesi balsama göre çok daha yoğun olduğundan etkisi 2 kat daha fazla olarak nitelendirilmektedir. Balsamın kullanım şekiller arasında yetişkinlerde dudak üzerine sürülmek sureti ile kullanılması durumu söz konusu olabilmektedir. Bu özellikle uzun süreli burun tıkanıklığı olması gibi durumlarda tercih edilen bir yöntem olmakla birlikte, 2 kat etkili masaj jeli için bu durum söz konusu değildir.

Genel olarak farmasi at kestanesi ürünleri kategorisinde yer alan ve kullanım alanları yalnızca masaj ile sınırlı olmasına rağmen oldukça beğenilen at kestanesi özlü 2 kat etkili masaj jelleri, en az balsam kadar uzun süreli kullanım imkanı sağlamaktadır.

Bu durum genel olarak masaj jeli içerisinde yer alan at kestanesi miktarının balsama oranla iki kat daha fazla olmasından ileri gelmektedir. Ayrıca, boyutunun küçük olması, sıkıştırılmış ve etkisinin artırılmış olmasından kaynaklanmaktadır.

Bu durum genel olarak çok az bir miktarda kullanımın büyük bir alana kısa sürede kolaylıkla etki etmesini sağlamaktadır. Ayrıca etki süresi balsama göre uzun sürmektedir ancak bilindiği üzere balsamın kullanım alanları çok daha fazladır. 

İlgili Ürünler